Пожеж у Балаклії та прилеглих населених пунктах немає - ДСНС

Пожеж у Балаклії та прилеглих населених пунктах немає - ДСНС

Укрінформ
Протягом суботи, 25 березня, пожеж на території Балаклії та прилеглих населених пунктів не зафіксовано.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій. 

"Станом на 15 годину 25 березня на технічній території арсеналу у м. Балаклія Харківської області спостерігаються одиночні вибухи боєприпасів різної інтенсивності... Протягом 25 березня пожеж на території м. Балаклія та прилеглих населених пунктів не зафіксовано", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, газопостачання у місті Балаклія поки що відключене.

У ДСНС також нагадали, що підрозділи служби здійснюють очищення території Балаклії та Балаклійського району від вибухонебезпечних предметів та залишків боєприпасів. Всього з початку робіт вилучено 275 вибухонебезпечних предметів.

Крім того, як зазначили у ДСНС, місцеві органи влади організували комісійне обстеження пошкоджених будівель міста та району з визначення обсягів руйнувань. Всього створено 17 груп для комісійного обстеження у складі представників проектних організацій, працівників райдержадміністрації та депутатів міської ради.

Як повідомляв Укрінформ, 24 березня пожежу на арсеналі в Балаклії погасили. Тривають поодинокі детонації малої потужності, безпечні для населення. Йде розмінування міста і околиць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-