Донеччина поглиблює співпрацю з Данською групою з розмінування – ОДА

Донеччина поглиблює співпрацю з Данською групою з розмінування – ОДА

Укрінформ
У Краматорську відбулася зустріч представників Донецької облдержадміністрації з делегацією офісу Данської ради у справах біженців (ДРБ) та Данської групи з розмінування (ДГР)

Про це повідомили у п'ятницю в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації.

«Сьогодні у Краматорську відбулася зустріч представників Донецької облдержадміністрації з делегацією офісу Данської ради у справах біженців (ДРБ) та Данської групи з розмінування (ДГР). Під час зустрічі були обговорені результати роботи в Донецькій області за 2016 рік, плани та програми на 2017 рік, допомога ДРБ/ДГР у подоланні проблем населення області», - йдеться у повідомленні.

За словами заступника губернатора Євгена Вілінського, в регіоні готові підтримати проекти Данської ради біженців та Данської групи з розмінування, бо це «життєво потрібно» Донеччині.

Керівник офісу ДРБ/ДГР у Сєверодонецьку та Слов’янську Джессіка Карлсон зауважила, що наразі діяльність організацій обмежується лише рівнем фінансування, проте на території області можуть бути посилені правозахисні заходи та поглиблена цільова підтримка молоді та навчальних закладів.

"У 2016 році наші офіси в Сєверодонецьку і Слов’янську значно розширились, щоб покрити нові напрямки роботи з протимінної гуманітарної діяльності, підтримки бізнесу і відновлення житла, надання соціального захисту та допомоги з правових питань", – заявила Карлсон. Вона додала, що «за планами на 2017 рік ми маємо розширити співпрацю з Донецькою облдержадміністрацією та разом вирішувати проблемні питання».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-