Суд арештував майно

Суд арештував майно "дніпровського стрільця"

Укрінформ
Центральний (колишній Кіровський) районний суд міста Дніпро ухвалив рішення заарештувати майно обвинуваченого у вбивстві патрульних поліцейських у Дніпрі колишнього бійця роти спецпризначення МВС "Торнадо" Олександра Пугачова.

Про це з місця події повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд прийняв рішення заарештувати майно обвинуваченого. Зараз це майно знаходиться на тимчасово окупованій території. Але колись ця територія повернеться в Україну, і тоді рішення суду буде виконано", - прокоментував це рішення начальник відділу прокуратури Дніпропетровської області Олексій Семенюк.

Як стало відомо, Пугачов має прізвисько Гаммі. Родом він із міста Мічурінськ Тамбовської області Росії. Близько 10 років живе у Торезі на Донеччині. З 2015-го перебуває в розшуку за викрадення людей і згвалтування, створення злочинної організації. Відбував покарання за виготовлення і збут наркотиків. Попри це Пугачов - був працівником міліції, якого взяли на службу, незважаючи на колишню судимість.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 25 вересня 2016 року у Дніпрі колишній боєць роти спецпризначення МВС "Торнадо" Олександр Пугачов застрелив патрульного поліцейського, який зупинив його авто за порушення правил дорожнього руху, та поранив його напарницю. Поранена патрульна померла під час операції.

Пізніше з’ясувалося, що Пугачов перебував у розшуку за скоєння інших злочинів. Під час сутички з поліцейськими він також отримав поранення, його затримали у лікарні.

Фото: dv-gazeta.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-