Вбивство поліцейських: свідок упізнав Пугачова як

Вбивство поліцейських: свідок упізнав Пугачова як "дніпровського стрільця"

Укрінформ
У Центральному (колишньому Кіровському) райсуді міста Дніпро, де триває четверте засідання у справі підозрюваного у вбивстві двох поліцейських Олександра Пугачова, свідок упізнав у ньому людину, що зробила 8 пострілів у поліцейських та в його бік.

Про це стало відомо під час засідання суду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Допит свідків у справі розпочався зі свідчень водія маршрутки Валерія Тімоніна, який намагався того дня перешкодити втечі зловмисника з місця злочину. У залі засідання свідок підтвердив, що обвинувачений зробив близько 8 пострілів в патрульних поліцейських і в машину, в якій перебував свідок. Він упізнав обвинуваченого і підтвердив, що на лаві підсудних знаходиться той, хто стріляв.

Заслухали також родичів загиблих патрульних. Мама Ольги Макаренко Надія Лещик не могла стримати сліз: "Після десяти годин ранку в той день повідомили про напад на поліцейських, я стала дзвонити дочці, але її телефон був відключений. Дзвонила зятю, він спочатку скидав, а потім повідомив, що знаходиться в 16-й міськлікарні, де оперували Ольгу. У 14.30 професор повідомив, що поранення, отримані Ольгою, виявилися несумісними з життям. Лікарі намагалися зробити все можливе, але врятувати не вдалося. За минулі три місяці я стала старою, згадую дочку щодень, тепер мені доведеться підняти двох онуків 10 і 13 років".

Потерпіла у суді підтвердила наміри стягнути з обвинуваченого моральну шкоду в розмірі 3 мільйонів гривень в повному обсязі.

Як повідомлялося, вранці 25 вересня 2016 року у Дніпрі колишній боєць роти спецпризначення МВС "Торнадо" Олександр Пугачов застрелив патрульного поліцейського, який зупинив його авто за порушення правил дорожнього руху, та поранив його напарницю. Поранена патрульна померла під час операції.

Пізніше з’ясувалося, що Пугачов перебував у розшуку за скоєння інших злочинів. Під час сутички з поліцейськими він також отримав поранення, його затримали у лікарні.

Фото: litsa.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-