Терористи з ОРДЛО прибрали до рук підприємства Ахметова

Терористи з ОРДЛО прибрали до рук підприємства Ахметова

Укрінформ
Українські підприємства, розташовані на території самоназваних "республік Донбасу", переходять під зовнішнє управління "влади" так званих Донецької і Луганської "народних республік".

Про це повідомляє «Інтерфакс».

«На підприємствах з українською юрисдикцією в "ДНР" з нуля годину 1 березня вводиться зовнішнє державне управління», - заявили в так званій раді міністрів бойовиків «ДНР». Цю інформацію підтвердили і в самопроголошеній «ЛНР».

Мова йде, зокрема, про підприємства Рината Ахметова.

«Комсомольське рудоуправління, Донбас-Арена, Люкс - взяті під охорону владою "ДНР" сьогодні. Іншим приготуватися», - заявив так званий "депутат народної ради" Владислав Бердичівський, пишуть сайти терористів.

Нагадаємо: на підконтрольних терористам територіях діє кілька великих заводів і десятки шахт, які зберігали українську юрисдикцію, зокрема, Єнакіївський металургійний завод і Харцизький трубний завод, що входять в групу «Металінвест» Ахметова; Ясинуватський і Макіївський коксохімічні заводи і Донецький металургійний завод, що входять в групу «Донецьксталь».

Також на території так званої "ДНР" діють понад 20 шахт, найбільша з яких шахта імені Засядька в Донецьку.

У Луганській області діють ПАТ «Краснодонвугілля» і Алчевський меткомбінат компанії «Метінвест», а також шахти ТОВ «Ровенькиантрацит» і ТОВ «Свердловськантрацит» компанії «ДТЕК», яка також належить Ахметову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-