Після

Після "свята 23 лютого" у бойовиків стало більше небойових втрат - ГУР

Укрінформ
Російське командування бойовиків на Донбасі у зв'язку з різким почастішанням випадків вживання алкоголю та небойових втрат під час святкування "Дня защитника Отечества" заборонило відпускати особовий склад за межі підрозділів і вилучає не обліковані зброю та боєприпаси.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

"У зв’язку з різким збільшенням кількості випадків вживання алкоголю та небойових втрат особового складу з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ під час святкування “Дня защитника Отечества” російським окупаційним командуванням заборонено звільнення особового складу за межі підрозділів і здійснюються заходи щодо виявлення та вилучення не облікованих зброї, боєприпасів та вибухових пристроїв. Незважаючи на вказані заходи, продовжують мати місце випадки самогубств військовослужбовців", - зазначають у розвідці.

Зокрема, за даними ГУР, командування 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК намагається приховати факт самогубства військовослужбовця з використанням гранати, оформлюючи його звільнення попереднім числом.

Крім того, 24 лютого скоїв самогубство військовослужбовець зі складу окремої роти безпілотних літальних апаратів (Донецьк) 1 АК, інформують у розвідці.

 Фото: vk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-