Штаб АТО: Бойовики намагаються відволікти увагу від авдіївської промзони

Штаб АТО: Бойовики намагаються відволікти увагу від авдіївської промзони

Карта
Укрінформ
Російсько-окупаційні формування намагаються відволікти увагу ЗСУ від авдіївської промзони.

Про це сказав речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Андрій Лисенко на брифінгу у суботу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На світлодарській дузі, горлівському периметрі, у донецькому аеропорту також тривають бої середньої інтенсивносі з використанням важкого озброєння з боку противника. Традиційно окупанти активізуються ближче до вечора. Це пов'язано також із прагненням ворожого командування розпорошити увагу штабу АТО , щоб відволікти його від основного району бойових дій - авдіївської промзони", - сказав Лисенко.

За його словами, неспокійно на лівому фланзі авдіївської промзони: поблизу Кам'янки окупанти двічі обстріляли позиції ЗСУ з міноментів і танків.

Загалом за минулу добу на Донецькому напрямку було зафіксовано 41 ворожий обстріл, у тому числі 22 з важкого озброєння. По позиціях ЗСУ було випущено понад 400 мін та снарядів різного калібру, поінформував речник АТО. 

Він додав, що на Маріупольскому напрямку вчора ввечері стався півгодинний обстріл у районі Павлополя. Загалом на цьому напрямку було здійснено 40 ворожих обстрілів, 7 - з важкого озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-