На Буковині та Закарпатті розпочалися акції з перекриття міжнародних трас

На Буковині та Закарпатті розпочалися акції з перекриття міжнародних трас

Фото
Укрінформ
Сьогодні вранці розпочалися акції блокування автошляху Чeрнівці - Порубнe та під'їзної дороги до пункту пропуску "Ужгород".

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України у Фейсбуці.

"Сьогодні о 10.00 розпочалася акція блокування автошляху Чeрнівці - Порубнe. В акції беруть участь близько 50 осіб та 20 автомобілів. В населеному пункті Стерче, що приблизно за два кілометри від пункту пропуску "Порубне", люди активно рухаються по пішохідному переході, тим самим блокуючи рух автотранспорту", - йдеться у повідомленні.

Прикордонники Чернівецького загону звертаються до подорожуючих врахувати дану інформацію під час планування поїздки, або утриматись від перетину державного кордону через пункт пропуску "Порубне" чи обрати інший маршрут руху.

Чопський прикордонний загін також інформуює, що сьогодні о 09.30 розпочалась акція блокування під’їзної дороги до пункту пропуску "Ужгород". Зранку в акції беруть участь близько 50 осіб та 30 автомобілів, які перебувають на відстані до одного кілометра від вантажного терміналу пункту пропуску.

Як повідомляв Укрінформ, 22 лютого можливе перекриття автошляхів поблизу кордону з Румунією громадянами, які користуються транспортними засобами іноземної реєстрації. Дані особи виступають проти діючих митних правил, а їх вимогою, скоріш за все, буде розгляд на законодавчому рівні змін з врегулювання тимчасового ввезення авто іноземної реєстрації.

Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-