До офісу партії Ляшка у Дніпрі прийшли з обшуком

До офісу партії Ляшка у Дніпрі прийшли з обшуком

Укрінформ
У Дніпрі Генпрокуратура та СБУ проводять обшуки в офісі Радикальної партії Олега Ляшка.

Про це повідомляє нардеп, член фракції Радикальної партії, голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності Сергій Рибалка у мережі Facebook.

«Сьогодні представники Генпрокуратури та СБУ вдерлися в офіс Дніпропетровського обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка та в центральний офіс корпорації S.Group, яка належить моїй родині. Проводять обшуки вдома у співробітниці корпорації Галини Єлисеївої, у якої двоє маленьких немовлят. Проводяться обшуки у мого штатного помічника, як народного депутата, Каріни Бабій», - повідомив депутат ВР.

Дії Генпрокуратури та СБУ він називає політичним тиском на нього особисто та на всю Радикальну партію за «принципову позицію, за критику, як голови фінансового комітету Верховної Ради, дій Національного банку" та за "принципову позицію по змінах до Кримінально-процесуального кодексу, які хоче сьогодні протягнути Генеральна прокуратура для того, аби кожного зустрічного можна було без суду та слідства посадити до в’язниці».

Депутат також зазначив, що це вже четвертий обшук за останні три роки. Приводом для «тиску» стали старі, на думку Рибалки, сфальсифіковані справи, відкриті ще за режиму Януковича. «Їх було закрито за відсутністю будь-якого складу злочину», - наголосив нардеп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-