Опоблоку й радикалам Ляшка нагадали про партійні звіти

Опоблоку й радикалам Ляшка нагадали про партійні звіти

Укрінформ
На сьогодні всі політичні сили, окрім Радикальної партії Олега Ляшка і партії "Опозиційний блок", подали звіти про свої витрати за IV квартал. Ці дві партії мають подати такі звіти максимум до 19 лютого.

Про це на брифінгу заявив генеральний директор Всеукраїнської громадської організації "Комітет виборців України" Олексій Кошель, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"До 9 лютого включно політичні партії повинні були подати до НАЗК фінансові звіти про використання коштів, отриманих в рамках державного фінансування. На сьогодні ми отримали всі звіти, окрім Радикальної партії Олега Ляшка і Опозиційного блоку, тому ми вважаємо, що ці дві партії, оскільки вони не оприлюднили свої звіти, порушили чинне законодавство", - сказав Кошель.

Він зазначив, що законодавством передбачено, що ці звіти мають бути оприлюднені у 10-денний термін, тож "у цих двох партій є ще час, оскільки крайньою датою є 19 лютого, коли можна буде побачити всі звіти всіх політичних партій, які їх подавали".

Раніше повідомлялося, що в Україні налічується 349 політичних партій. За І квартал 2016 року звіти подало 195 партій, за ІІ квартал - 200, за ІІІ квартал 2016 року - 243 політичні партії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-