У Миколаєві скасували дворазове підвищення квартплати

У Миколаєві скасували дворазове підвищення квартплати

Укрінформ
Виконком Миколаївської міської ради після скандалу відмінив своє попереднє рішення про дворазове збільшення вартості квартплати і ухвалив нові відкориговані побудинкові тарифи.

Про це стало відомо під час позачергового засідання міськвиконкому, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Міськвиконком прийняв відкориговані побудинкові тарифи, а також встановив мінімальний перелік послуг з утримання будинків і прибудинкових територій в місті. Нові тарифи прораховані на вісім послуг, рекомендованих робочою групою депутатів. У новому варіанті тарифи знижені в середньому на 14% (на будинки з ліфтами), на 26% (на будинки в 3-5 поверхів) і на 54% (на будинки до двох поверхів)», - сказав директор Департаменту ЖКГ міськради Андрію Палько.

Як уже повідомляв Укрінформ, 16 січня виконком міської ради без погодження з депутатами ухвалив рішення про дворазове підвищення загальнобудинкових тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій у Миколаєві.

Це рішення викликало широкий резонанс. Створена робоча група перевірила правильність такого рішення і дійшла висновків, що тарифи підвищені некоректно, в них допущені помилки і вони не відповідають деяким нормам законодавства України.

Отож сесія міськради визнала це рішення незаконним і скасувала його.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-