Російські спостерігачі ОБСЄ допомагають бойовикам

Російські спостерігачі ОБСЄ допомагають бойовикам "вчасно" ховати техніку - Тимчук

Укрінформ
Представники від РФ в ОБСЄ допомагають бойовикам своєчасно приховати місця зосередження забороненого озброєння і техніки поблизу лінії фронту, а також у разі інспекцій спостерігачів ОБСЄ вчасно призупинити обстріл позицій.

Про це повідомляється в зведенні групи "Інформаційний спротив" (ІС), опублікованому на сторінці координатора нардепа Дмитра Тимчука в Facebook.

"Представники від РФ в ОБСЄ допомагають окупантам своєчасно приховати місця зосередження забороненого Мінськими домовленостями озброєння і техніки бойовиків поблизу лінії фронту, а також у разі інспекцій СММ ОБСЄ вчасно призупинити обстріл позицій Збройних Сил України і населених пунктів",  - йдеться в повідомленні.

З цією метою представники від РФ постійно інформують російське командування "1-го АК ДНР" і "2-го АК ЛНР" про майбутні візити Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в зони їх відповідальності. 

"Так, у зв'язку з недавнім перебуванням заступника глави СММ ОБСЕ в Україні О.Хуга на ділянках відповідальності "11 омсп", "7 омсбр" і "3 омсбр", командувач "1-го армійського корпусу ДНР" віддав наказ на тимчасове припинення вогню; на шляху слідування представників СММ ОБСЄ були виставлені додаткові патрулі, а також неправдиві знаки про заміновану місцевість, щоб виключити проникнення представників ОБСЄ в місця зосередження озброєння і військової техніки", - повідомили в ІС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-