Окупанти посилили патрулі: кажуть, що у Донецьк масово проникли

Окупанти посилили патрулі: кажуть, що у Донецьк масово проникли "диверсанти" - ІС

Укрінформ
З початком загострення в районі Авдіївки в Донецьку окупанти різко посилили фільтраційні заходи поблизу розташування своїх формувань, побоюючись "українських диверсантів".

Про це повідомляється у зведенні групи "Інформаційний спротив" (ІС), опублікованому на сторінці координатора, нардепа Дмитра Тимчука у Facebook.

“З початком загострення в районі Авдіївки, в Донецьку (Спартак, Київський район) окупанти різко посилили фільтраційні заходи поблизу розташування своїх формувань, спостерігається збільшення кількості патрулів і масові перевірки документів. Ці заходи проводяться за наполяганням "військової розвідки"  "МДБ ДНР", що стверджує, що в західні райони Донецька масово проникли "українські диверсанти" для встановлення поблизу важливих об'єктів певних "цілепоказжиків" для артилерії ЗСУ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на території Петровського району м.Донецька окупанти організували обходи житлових будинків і попереджають місцевих жителів про можливий наступ ЗСУ з боку н.п. Мар’їнки. "Можлива мета цих заходів - змусити місцевих жителів на якийсь час залишити цей район", - зазначили в ІО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-