Бойовики з мінометів обстріляли Трьохізбенку: пошкоджена школа

Бойовики з мінометів обстріляли Трьохізбенку: пошкоджена школа

Укрінформ
Бойовики терористичної організації "ЛНР" у вівторок протягом дня зі 120-міліметрового міномета обстрілювали село Трьохізбенку на підконтрольній українському уряду території.

Таку інформацію оприлюднила на своїй сторінці у Facebook начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай.

«Бойовики посилили обстріли мирної української території. Вчора протягом дня з напрямку с. Сокольники (територія тимчасово підконтрольна бойовикам НЗФ так званої «ЛНР») бойовики зі 120 мм міномета обстрілювали с. Трьохізбенку», - написала Погукай.

За її словами, внаслідок обстрілу були пошкоджені шибки місцевої школи, дах житлового будинку № 14 по вул. Пархоменко та сільськогосподарчі споруди, розташовані на подвір'ї іншого будинку на цій вулиці. Дані про постраждалих не надходили.

У телефонній розмові з кореспондентом Укрінформу Погукай зазначила, що вночі сепаратисти інтенсивно обстрілювали Врубівку, Новозванівку, Новоолександрівку, Кримське і Троїцьке. «Гатили і з САУ, і з мінометів», - додала речниця поліції області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-