Ремонт теплопостачання в Авдіївці блокують російські генерали

Ремонт теплопостачання в Авдіївці блокують російські генерали

Укрінформ
Генерали РФ в Спільному центрі з контролю і координації блокують початок відновлювальних робіт в Авдіївці.

Про це повідомив заступник голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Євген Вілінський на своїй сторінці в Facebook.

Він також повідомив, що в Авдіївці циркуляція теплоносіїв в системі на даний момент забезпечується.

"Постачальники газу можуть забезпечити поставку природного газу на достатню для проведення ремонтних робіт час... Якщо коротко резюмувати, всі служби знаходяться на низькому старті в очікуванні дозволу #СЦКК. Потрібний потужний тиск на його російську частину", - повідомив Вілінський.

"Життя, тепло, водо - та електропостачання понад двадцяти тисяч жителів Авдіївки прямо зараз знаходяться в руках російських органів влади. А якщо бути точніше, представників Російської Федерації у складі Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню і перемир'я на лінії зіткнення", - написав народний депутат України Мустафа Найєм на своїй сторінці в Facebook.

За словами Найєма, представники російської сторони в СЦКК стверджують, що у них "немає повноважень і можливості вплинути" на ватажків терористів "ДНР", щоб ті припинили вогонь і можна було почати відновлювальні роботи.

Як раніше повідомляло агентство, у понеділок, 30 січня, Авдіївка через обстріли залишилася без води, електрики і тепла. Президент Петро Порошенко перервав візит до Німеччини через обстріли.

Як повідомляв прес-центр 72-ої бригади, яка тримає оборону в районі Авдіївки, у боях загинули четверо бійців: капітан Андрій Кизило, сержант Володимир Бальченко, солдат Дмитро Оверченко, сержант Володимир Крижанский. Ще дев'ять осіб були поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-