Обстріли Авдіївки: Порошенко доручив терміново скликати Тристоронню контактну групу

Обстріли Авдіївки: Порошенко доручив терміново скликати Тристоронню контактну групу

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко доручив скликати надзвичайне засідання Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі через загострення ситуації в Авдіївці.

Про це розповів заступник глави Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв в ефірі "5-го каналу".

"Президент доручив скликати надзвичайне засідання тристоронньої Контактної групи в будь-якому режимі, навіть у режимі відеоконференції, щоб обговорити критичну ситуацію, яка складається навколо Авдіївки", - повідомив Єлісєєв, додавши, що останнім часом там склалася "дуже напружена ситуація".

"Зруйнована критично важлива інфраструктура", - повідомив заступник голови Адміністрації, додавши, що у зв'язку з цим в місті існує "загроза гуманітарної катастрофи".

Нагадаємо: у понеділок, 30 січня, Авдіївка через обстріли залишилася без води, електрики і тепла.

Як повідомляв прес-центр 72-ої бригади, яка тримає оборону в районі Авдіївки, у боях загинули четверо бійців: капітан Андрій Кизило, сержант Володимир Бальченко, солдат Дмитро Оверченко та сержант Володимир Крижанский. Ще дев'ять осіб були поранені.

Всього за минулу добу, за даними Міноборони, у зоні АТО загинули п'ятеро бійців АТО, ще про дві смерті повідомлялося сьогодні вранці. Станом на 18:00 прес-центр штабу АТО повідомив про загибель трьох бійців, 17 осіб сьогодні отримали поранення, троє - травми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-