Організатори торгової блокади ОРДЛО планують її розширення

Організатори торгової блокади ОРДЛО планують її розширення

Укрінформ
Організатори торговельної блокади окремих районів Донецької та Луганської областей планують її розширити. 

Про це повідомив співорганізатор блокади залізниці на Луганщині, другий командир батальйону "Донбас" Анатолій Виногородский в ефірі "112 Україна".

“На заблокованій вітці стоїть тепловоз з вагонами. Там стоїть наш намет, близько 20 осіб, які змінюються через кожні 8 годин. Зараз підтягуються люди з інших областей. Першими приїхали хлопці з Волині. Зараз підтягуються хлопці з Запоріжжя, хлопці з Київської області. Ми будемо цю блокаду розширювати... Мова йде про всю лінію кордону зі стороною агресора", - сказав він.

Як повідомлялося, 25 січня ветерани АТО заблокували ділянку залізниці Луганськ - Попасна в рамках торгової блокади окупованих регіонів Донбасу. В результаті цих дій було заблоковано рух 12 поїздів із загальною кількістю 700 вагонів.

26 січня ветерани АТО заблокували ще й вузлову станцію "Светланово" в Луганській області.

Відомості за фактом блокади внесено до ЄРДР з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 279 КК україни (блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод, яке порушило нормальну роботу транспорту). Покарання передбачає штраф від 50 до 150 неоподатковуваних мінімумів або виправні роботи до 2 років, або арешт до 6 місяців, або обмеження волі до 3 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-