"Сміттєві пристрасті" спалахнули не через політику - Синютка

Укрінформ
Голова Львівської ОДА Олег Синютка виключив політичну складову із сміттєвої проблеми обласного центру.

Про це він зазначив на брифінгу за результатами позачергового засідання обласної комісії з надзвичайних ситуацій та екологічної безпеки, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На комісії було з'ясовано кілька речей: по-перше, те, що проблема не носить абсолютно ніякого політичного забарвлення. Це є питання внутрішнього господарства Львова. По-друге, було з`ясовано, що відсутні факти звернення львівської влади до керівників територіальних органів управління інших населених пунктів області з проханням, щоб сміття, яке нагромаджується на території міста, було вивезене на їхні полігони. Відсутні також факти блокування чи тиску з боку представників правоохоронних структур, органів центральної влади на львівську владу щодо врегулювання цієї проблематики чи конструктивного вирішення питання», - зазначив Синютка.

Як повідомлялося, міський голова Львова Андрій Садовий неодноразово заявляв, що на владу міст, котрі могли б приймати побутові відходи зі Львова, чиниться політичний тиск і залякування через принципову позицію очолюваної ним «Самопомочі» у Верховній Раді щодо питань, які містять складову національної безпеки України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-