Садовому в ОДА наказали прибрати все сміття зі Львова за тиждень

Садовому в ОДА наказали прибрати все сміття зі Львова за тиждень

Укрінформ
Звільнити всі сміттєві майданчики міста від накопичених на них упродовж місяця твердих побутових відходів (ТПВ) зобов'язала міську владу комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій ЛОДА.

Про це на брифінгу за підсумками її засідання сказав сьогодні голова ЛОДА Олег Синютка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Аби унеможливити виникнення епідеміологічної ситуації у Львові, комісія зобов'язала міську владу негайно укласти угоди з органами місцевого самоврядування в області щодо вивезення ТПВ на локальні полігони", - зазначив Синютка.

За його словами, буде визначено об'єми ТПВ, які зможуть прийняти в районах, для того, щоб локальні полігони не вичерпали свого ресурсу.

Як повідомлялося, у Львові переповнено понад третину сміттєвих майданчиків. Перевізники зазначають: щоб упоратися з таким об'ємом, їм необхідно від двох до семи днів.

Синютка наголосив: якщо міській владі не вдасться у стислий термін вирішити проблему, опікування цим питанням перебере на себе область.

Як уже повідомляв Укрінформ, сьогодні у ЛОДА відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, на якому обласні та міські чиновники зібралися, щоб розглянути проблему вивезення сміття зі Львова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-