Мотузяник: ЗСУ зайняли нові позиції на Світлодарській дузі, не порушуючи

Мотузяник: ЗСУ зайняли нові позиції на Світлодарській дузі, не порушуючи "Мінська"

Укрінформ
Збройні сили України зайняли нові дуже важливі позиції на Світлодарській дузі, але вони не виходять за межі лінії розмежування, і це не порушує Мінських домовленостей.

Про це заявив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Стосовно дислокації наших підрозділів на Світлодарській дузі. Як відомо, ситуація останніми місяцями там дуже напружена, тривали дуже серйозні бойові дії. Внаслідок цих бойових дій підрозділи ЗСУ зайняли певні дуже важливі позиції, нові позиції, але в межах лінії розмежування, тобто Мінські угоди не порушувалися", - сказав Мотузяник.

Як повідомляв Укрінформ, 18 грудня в районі Світлодарської дуги, після тривалої вогневої підготовки із застосуванням великокаліберної артилерії та мінометів, п'ять військовослужбовців Збройних сил України загинули, шестеро було поранено - четверо бійців отримали легкі поранення і два - середньої ступені тяжкості. Один боєць протягом кількох днів вважався зниклим безвісти, а пізніше було сказано, що він потрапив у полон. Згодом прес-центр штабу АТО підтвердив, що зниклий боєць загинув.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-