На Одещині до ранку відкритою буде тільки траса на Київ

На Одещині до ранку відкритою буде тільки траса на Київ

Оновлено
Укрінформ
На території Одеської області через погіршення погодних умов на автомобільних дорогах закрито рух для проїзду всіх категорій транспортних засобів до 9 години ранку 8 січня, окрім траси Одеса - Київ.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Одеській області.

"Відбулось засідання оперативного штабу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласної державної адміністрації. В засіданні штабу також взяли участь народні депутати України та депутати Одеської облради. Прийнято рішення стосовно перекриття руху на дорогах загального користування Одеської області (крім дороги М-05 "Київ-Одеса" до 9-ї год. ранку 8 січня", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що власникам автостанцій області дано доручення припинити відправлення автобусів приміських та міжміських внутрішньообласних автобусних маршрутів загального користування. Зараз до ліквідації наслідків негоди на території області залучено 297 одиниць техніки і 300 працівників.

Оперативний штаб звертається до мешканців та гостей Одеської області з проханням не вирушати автомобілем та обмежити пересування в період негоди, а також не залишати свої автомобілі на трамвайних полотнах і на дорогах.

Тим, хто потребує допомоги, радять телефонувати на "гарячу лінію" за номерами: 048 7782412, 048 7782407.

Через негоду пошкоджено електромережі й залишаються без електропостачання 28 населених пунктів, над його відновленням працюють бригади ПАТ "ЕК "Одесаобленерго", додали в оперативному штабі ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-