Україна проситиме ОБСЄ додати відеокамер у зону АТО

Україна проситиме ОБСЄ додати відеокамер у зону АТО

Укрінформ
Міністерство з тимчасово окупованих територій і ВПО завдяки спільній роботі з моніторинговою місією ОБСЄ отримало інформацію про зони спостереження відеокамер в одному з секторів в зоні проведення АТО. 

Про це повідомляє заступник міністра з тимчасово окупованих територій і ВПО Георгій Тука у Фейсбуці.

"Не так давно співробітники ОБСЄ надали нам географічну карту сектору "М", на якій нанесені зони спостереження відео-камери. Не секрет, що камера встановлена для того, щоб ОБСЄ могла реально фіксувати факти обстрілів з боку окупантів. Саме "фіксувати", а не "и так все знают". На наше прохання наші військові зробили детальний аналіз дії цієї камери і надали нам відповідну інформацію", - написав Тука.

Він також додав, що завдяки цій інформації під час переговорів з ОБСЄ українська сторона матиме можливість просити про встановлення додаткового обладнання. 

"По-перше, хочу подякувати нашим фахівцям! Чесно, не очікував такої деталізації!!! Молодці!!! По-друге, тепер в переговорах з ОБСЄ, ми матимемо можливість опиратись на об'єктивні факти і пропонувати встановлення додаткового обладнання, заради отримання об'єктивної неупередженої інформації. На жаль, не можу викласти ті дані, які отримав від ЗСУ, але, повірте, хлопці заслуговують на подяку!!!", - додав Тука. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-