На виборах бачили

На виборах бачили "каруселі" й невідомих, які роздавали по 300 гривень

Укрінформ
Під час виборів у Носівській об'єднаній територіальній громаді Чернігівської області спостерігачі зафіксували "каруселі" та підкуп виборців.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Чернігівської обласної ради з фракції "Батьківщина" Сергій Охонько.

"Щойно в селі Володькова Дівиця впіймали людину, яка виносила чисті бюлетені з виборчої дільниці. Це говорить про те , що "каруселі" працюють по повній. Практично в кожну оселю приходили "незнайомці" й пропонували по 300 грн", - написав Охонько.

За словами депутата, в селі також масово здійснюється підвіз виборців до дільниць.

Факт підкупу виборців зафіксували і в Коропі. Відео з демонстрацією інструкцій для виборців із прикріпленими до них грішми Охонько оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Координатор громадського спостереження "Опори" за виборами у Чернігівській області Наталія Висіканець підтвердила факт підкупу виборців у Коропі, зазначивши, що "Опора", щоправда, зафіксувати його не встигла.

Як повідомлялося, на Чернігівщині сьогодні відбуваються вибори до шести об’єднаних територіальних громад: Корюківської, Коропської, Сновської, Михайло-Коцюбинської, Іванівської та Носівської.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-