У Донецькій області на виборах побилися журналісти

У Донецькій області на виборах побилися журналісти

Фото
Укрінформ
У місті Миколаївка Слов'янського району Донецької області, де в неділю проходять місцеві вибори, до поліції тричі зверталися жителі з повідомленнями про порушення на виборчих дільницях.

Про це повідомляє Слов'янський відділ поліції Донецької області.

«Всі порушення зареєстровані. Оперативна ситуація залишається спокійною», - йдеться у повідомленні.

До поліції звернувся чоловік, 1975 року народження, з повідомленням, що на виборчій дільниці йому намагався завдати тілесних ушкоджень невідомий. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце, встановила, що між заявником та іншим чоловіком виник конфлікт, після чого потерпілий звернувся до поліції. Обидва чоловіки є представниками видань з різних областей України. За фактом проводиться перевірка.

На іншій дільниці в Миколаївці до поліції зверталися двічі. Так, член штабу спостерігачів повідомив, що представники виборчої комісії розносять виборчі скриньки по домівках громадян, які не можуть прийти на дільницю, без участі спостерігача.

Також прямо на дільниці до поліцейського звернулися мешканці, які побажали залишитися невідомими, з повідомленням, що жителька Краматорська пропонує гроші за голоси. Перевіркою на місці було встановлено, що зазначена жінка проводить соціологічне опитування.

Всі звернення зареєстровані. Перевірки за цими фактами тривають.

Нагадаємо, в Миколаївці діє одна територіальна виборча комісія і 9 дільничних комісій. Тут очікуються близько 13 000 виборців. Публічну безпеку цілодобово забезпечують понад 40 співробітників поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-