Філія НТКУ розширила мовлення в окупованому Донецьку

Філія НТКУ розширила мовлення в окупованому Донецьку

Укрінформ
Телеканал "До ТеБе" Донецької філії НТКУ збільшив мовлення в районах окупованого Донецька. Відтепер телепередачі регіонального українського мовника можна бачити не тільки на околицях, а й в інших районах окупованого міста.

Про це інформує Урядовий портал.

"Територія нашого мовлення постійно збільшується. Важливо, щоб наш канал був і в ефірі тимчасово окупованої території, аби тамтешні мешканці знали, як сьогодні живе вільна частина Донеччини, як вона відбудовується, розвивається, які у неї перспективи. І це краще за будь-яку агітацію і пропаганду", – сказав виконавчий директор філії Віктор Підлісний.

За даними телеканалу, раніше аналоговий сигнал "До ТеБе" можна було приймати лише у південній частині міста, наразі ж дивитися телеканал на звичайну антену можна і в інших районах, зокрема, у Пролетарському, розташованому на заході Донецька.

Як повідомлялося, Донецьке обласне телебачення після евакуації з окупованого міста 27 лютого 2015 року відновило мовлення під логотипом "До ТеБе". Наразі канал у цифровому та аналоговому форматах або через кабельні мережі можна дивитися у переважній більшості міст та районів Донецької області, підконтрольних українській владі. Також на більшій території регіону в FM-діапазоні доступне радіо "Голос Донбасу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-