На Вінниччині молодики зі «Шмайсером» обікрали сільраду

На Вінниччині молодики зі «Шмайсером» обікрали сільраду

Укрінформ
У Вінниці поліція затримала двох чоловіків, підозрюваних у вчиненні крадіжки комп’ютерної техніки з приміщення сільради Вінницького району. При затриманні у них вилучили оргтехніку та зброю.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області. 

«У Вінниці поліція затримала двох чоловіків, підозрюваних у вчиненні крадіжки комп’ютерної техніки з приміщення сільради с. Великі Крушлинці Вінницького району: 3 системні блоки, 3 монітори, 2 принтери, колонки та комп’ютерні миші зловмисники викрали вночі. До приміщення затримані потрапили, зламавши замок на вхідних дверях. Про крадіжку поліція одразу сповістила голову селищної ради», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, під час затримання у машині, на якій пересувалися підозрювані, поліцейські крім викраденої техніки вилучили травматичну зброю - пістолет «Шмайсер».

Затримали зловмисників у понеділок близько п’ятої години ранку в м. Вінниці. Екіпаж патрульної поліції помітив на вулиці Липовецькій автомобіль ВАЗ 2106, водій якого, побачивши поліцейську машину, різко змінив напрямок руху. Вимогу патрульних зупинити транспортний засіб водій проігнорував та збільшив швидкість.

Тікаючи від патрульних, водій на слизькій дорозі не впорався з керуванням та в’їхав у бетонний паркан. Водій та його пасажир поводилися агресивно, тому патрульні поліцейські одягли на них кайданки та викликали слідчо-оперативну групу.

Затриманими виявилися 24 та 31-річні жителі Вінницької області. Старший з чоловіків раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок.

Вилучена зброя направлена на експертизу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.

Також в діях одного з правопорушників вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-