У Вінниці стартує Молодіжний євроатлантичний безпековий форум

У Вінниці стартує Молодіжний євроатлантичний безпековий форум

Укрінформ
У Вінниці в четвер на базі працюючого тут Донецького національного університету ім. В. Стуса вперше відбудеться Молодіжний євроатлантичний безпековий форум для студентів з трьох областей України.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби вишу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«3 листопада у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса відбудеться відкриття Молодіжного євроатлантичного безпекового форуму для студентів Вінницької, Хмельницької та Житомирської областей. Форум організовано Посольством Литви в Україні, представництвом НАТО в Україні, Центром інформації та документації НАТО у м. Києві у партнерстві з ДонНУ», - йдеться у повідомленні.

Євроатлантичний безпековий форум - це освітній захід, спрямований на обговорення проблем глобальної безпеки, нових викликів та відносин НАТО – Україна. Вінниця приймає його вперше.

У відкритті форуму візьмуть участь чинний і колишній посли Литовської  Республіки в Україні, голова представництва НАТО в Україні Олександр Вінніков, українські дипломати, представники військових відомств Литви і та Норвегії, а також представники країн-членів Альянсу, посольств та дипломатичних місій в Україні, експерти з питань безпеки.

Форум буде присвячений питанням євроатлантичної безпеки. Студенти разом із досвідченими дипломатами та політиками шукатимуть шляхи виходу з проблем, спричинених глобальними геополітичними процесами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-