Жителі окупованих міст подякували «Океану Ельзи» за подаровану силу і надію

Жителі окупованих міст подякували «Океану Ельзи» за подаровану силу і надію

Укрінформ
Жителі окупованих терористами міст, що здолали блокпости заради концерту «Океану Ельзи» в Краматорську, вдячні музикантам за подаровані їм силу і надію.

Про це вони пишуть в різних групах в соцмережах, коментуючи концерт «Океану Ельзи», який відбувся увечері 5 жовтня в Краматорську.

«Ми запізнилися на концерт в Краматорську на 15 хвилин, нас не пустили навіть через турнікет. І ми стояли-дивилися на величезний екран навпроти, розуміючи, що шанс потрапити на стадіон дорівнює нулю. Але я сказала, що ми спеціально з Донецька їхали, що ми два роки з дочкою прориваємося на концерт ОЕ, і два роки - ну ніяк. І ... – ми дві години простояли біля самої сцени! Дві години стрибали, співали, кричали і драйвували! Я вперше за останні два роки стояла, випадково покрита українським прапором. І в якийсь момент відчула себе такою захищеною, як ніколи за ці прокляті два роки війни... Спасибі музикантам, вони зробили нас сильнішими!», - написала якась Олена.

«Спасибі вам, Святославе! Спасибі вам, хлопці, я недаремно діставався Краматорська з Макіївки! Тепер у мене є надія, що все буде добре!»; «Святославе! Наша окупована рашистами Горлівка чує тебе! Спасибі за позитив, за силу і віру в майбутнє України»; «Я сьогодні з божевільної ДеНерії повернулася на декілька годин додому, до України! Спасибі всім, хто допоміг мені!", - пишуть ті, кому пощастило здолати блокпости і побувати на концерті знаменитої української групи.

Голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський також високо оцінив значимість цього концерту в Краматорську для підняття патріотичного духу на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-