На Луганщині вже будують

На Луганщині вже будують "Стіну" - Тука

Укрінформ
У Луганській області нарешті розпочали інженерно-технічне облаштування українсько-російського державного кордону (так званий проект "Стіна"), старт якому було дано два роки тому.

Про це заявив колишній губернатор області, який наразі обіймає посаду заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, Георгій Тука в ефірі «112 Україна», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Приблизно 30 хвилин тому я мав розмову із прикордонниками. Хочу сказати, що роботи вже почалися. Вже прибули групи геологів, геодезістів. Зараз йдуть роботи щодо дослідження стану грунту, підготовчі роботи до технічного завдання. Працюють дві потужні групи, які рухаються уздовж кордону одна назустріч другій», - сказав Тука.

 За його словами, на жаль,  вже виявлено дві ділянки, які  місцеві фермери попри всі попередження засіяли. Тепер місцевій адміністрації необхідно знову проводити роз’яснювальні роботи та попереджати  людей, що не варто цього робити, бо кордон все одно буде облаштований.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-