Ремонтників не пускають до пошкоджених ЛЕП - Укренерго

Ремонтників не пускають до пошкоджених ЛЕП - Укренерго

Укрінформ
Ремонтні бригади Укренерго повністю готові до проведення аварійно-відновлювальних робіт на пошкоджених на півдні України ліній електропередачі, однак учасники протестних акцій їх туди не допускають. 

Про це на брифінгу в неділю заявив перший заступник генерального директора НЕК "Укренерго" Юрій Касіч, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"На даний час робочі місця повністю підготовлені, навіть встановлені заземлення на місцях проведення робіт, і бригади готові до їх виконання, але ті особи, котрі там є, - я назву їх невизначено, тому що їхніх паспортів не бачив, - на даний час не допускають їх до виконання робіт", - сказав Касіч. 

Він додав, що відповідно до  доручення Прем'єр-міністра про проведення аварійно-відновлювальних робіт на пошкоджених лініях електропередач на півдні України, бригади забезпечені всіма необхідними матеріалами і технікою. Касіч повідомив, що, зокрема, на ЛЕП Мелітополь-Джанкой знаходиться дві бригади, загалом 20 чоловік, і 2 одиниці техніки. До відновлення трьох ЛЕП Південної енергосистеми також  готові  2 бригади з 20 чоловік і вся необхідна техніка.

Відповідаючи на запитання журналістів, скільки часу необхідно для ремонту ЛЕП після допуску фахівців, Касіч зазначив, що ремонтні роботи точно спрогнозувати важко.

"Я думаю що одну лінію можна відновити протягом доби, а інші - за дві-три-чотири доби", - припустив він. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-