У Держреєстр санкцій уже внесли 17 тисяч фізичних і юридичних осіб

У Держреєстр санкцій уже внесли 17 тисяч фізичних і юридичних осіб

Укрінформ
У Державному реєстрі санкцій вже перебувають понад 17 тисяч фізичних і юридичних осіб.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомляє у Фейсбуці

"До Державного реєстру санкцій внесено дані про підсанкційних 10 085 фізичних осіб та 7125 юридичних осіб. Відповідну інформацію розміщено на сайті реєстру", - ідеться у повідомленні. 

Реєстр забезпечує надання безоплатного публічного доступу до актуальної та достовірної інформації про суб’єктів, щодо яких застосовано українські обмежувальні заходи. Його ведення забезпечує Апарат Ради національної безпеки і оборони України.

Читайте також: Конфіскація російських активів: юридичні, правозахисні та політичні обмеження

"Дані в Реєстрі оперативно оновлюються. Джерелами інформації є відповідні рішення РНБО, введені в дію указами Президента України, а також судові рішення з питань санкцій. На сайті можна в електронній формі отримати витяг із відповідною інформацією", - зазначили у Мінреінтеграції.

Реєстр доступний українською й англійською мовами.

Як повідомлялося, Рада національної безпеки і оборони 29 січня 2024 року ухвалила рішення "Про затвердження Положення про Державний реєстр санкцій". Того ж дня Президент Володимир Зеленський підписав указ, який вводить у дію це рішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-