Стефанчук не може прогнозувати термін розгляду законопроєкту про мобілізацію у другому читанні

Стефанчук не може прогнозувати термін розгляду законопроєкту про мобілізацію у другому читанні

Укрінформ
До законопроєкту про мобілізацію народними депутатами було подано 4195 поправки, над якими триває робота в комітеті Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Після цього документ буде передано в юридичне управління.

Про це повідомив Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук у ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

«Законопроєкт про мобілізацію - один з найскладніших з яким працює український парламент», - зазначив він.

За його словами, наразі документ перебуває на розгляді в комітеті з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

«До законопроєкту подано більше чотирьох тисяч поправок. Якщо бути конкретним 4195 правок, над якими продовжує працювати комітет», - акцентував Стефанчук.

Водночас спікер українського парламенту пояснив: щойно робота в комітеті буде завершена, документ буде передано до юридичного управління, де законопроєкт буде вичитано, «і після цього він буде готовий для внесення в зал».

Читайте також: Законопроєкт про мобілізацію: яких змін чекати та коли відбудеться голосування

«Скільки це займе часу? Я думаю, що ми будемо знати виключно після того, як проведемо консультації з парламентськими фракціями і групами, а також, коли побачимо, кінцеву редакцію законопроєкту, який вийшов з комітету. Тому що саме це буде основою для того, щоб планувати таймінг проходження цього проєкту закону в парламенті», - підкреслив Голова ВР.

Як повідомляв Укрінформ, 7 лютого Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку» (№10449).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-