Трамп не розуміє Путіна, бо ніколи з ним не воював - Зеленський

Трамп не розуміє Путіна, бо ніколи з ним не воював - Зеленський

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив, що експрезидент США Дональд Трамп не розуміє цілей російського диктатора Володимира Путіна, бо ніколи з ним не воював.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

У розмові з американською журналісткою Кейтлан Коллінз у Києві Зеленський наголосив, що "не може зрозуміти, як Дональд Трамп може бути на боці (президента РФ) Путіна".

"Це неймовірно", - сказав Зеленський.

І додав, що Трамп, який також стверджував, що припинить війну за один день у разі свого обрання президентом США, не розуміє цілей Путіна.

"Я думаю, що Дональд Трамп не знає Путіна", - зауважив Зеленський.

"Я знаю, що він з ним (Трамп з Путіним - ред.) зустрічався… але він ніколи не воював з Путіним. Американська армія ніколи не воювала з армією РФ. Ніколи… Я краще розумію це", - підкреслив він.

Читайте також: Трамп поки не відповів на запрошення Зеленського відвідати Україну - Кулеба

Зеленський також вважає, що Трамп не розуміє, що Путін ніколи не зупиниться. "Я не думаю, що він розуміє, що Путін ніколи не зупиниться", - сказав український Президент.

Як повідомляв Укрінформ, у січні Президент Володимир Зеленський запросив експрезидента США Дональда Трампа здійснити візит до Києва після його обіцянки «дуже швидко» зупинити війну у разі перемоги на цьогорічних виборах.

Фото: Офіс президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-