До «мобілізаційного» законопроєкту надійшло вже понад 2,5 тисячі правок - Костенко

До «мобілізаційного» законопроєкту надійшло вже понад 2,5 тисячі правок - Костенко

Ексклюзив
Укрінформ
Народні депутати вже подали до другого читання законопроєкту "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку" (№10449) понад 2,5 тисячі правок.

Про це секретар Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони і розвідки, полковник Служби безпеки України Роман Костенко (парламентська фракція “Голос”) повідомив у коментарі Укрінформу.

“Станом на зараз до другого читання законопроєкту про мобілізацію надійшло 2527 правок. Їх кількість ще може змінитися”, — зазначив він.

Секретар Комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони і розвідки висловив думку, що оборонний комітет розпочне напрацьовувати відповідний проєкт закону до голосування в другому читанні вже наступного тижня, однак наголосив, що це не остаточне рішення.

Читайте також: Депутати не хочуть, щоб закон про мобілізацію сприймався суспільством як батіг - Мезенцева

“Спочатку необхідно ознайомитися з остаточною кількістю правок, сформувати порівняльну таблицю, а потім розпочинати розгляд. Комітет ще не визначився, коли це відбудеться. Не думаю, що цього тижня. Можливо, наступного”, — додав Костенко.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 7 лютого ухвалила в першому читанні законопроєкт "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку" (№10449). 21 лютого закінчується термін подачі депутатських правок і пропозицій до другого читання відповідного проєкту закону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-