На підтримку України в Палаті представників Конгресу США набереться понад 300 голосів - Пелосі

На підтримку України в Палаті представників Конгресу США набереться понад 300 голосів - Пелосі

Укрінформ
Колишня спікерка Палати представників США Ненсі Пелосі, яка досі відіграє ключову роль у Демократичній партії, вважає, що в нижній палаті Конгресу США набереться понад 300 голосів для того, щоби підтримати подальшу допомогу України.

Про це вона заявила в суботу під час виступу на Мюнхенській конференції з питань безпеки, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми маємо голоси в Конгресі (в нижній палаті – ред.), понад 300 голосів за допомогу Україні», - зауважила впливова політикиня.

У цьому контексті вона підкреслила, що запит президента Байдена із зовнішньою допомогою від самого початку базувався на цінностях, які відстоюють Сполучені Штати.

«Тож, ми повинні це зробити»,- підкреслила Пелосі щодо ухвалення законопроєкту з допомогою Україні, Ізраїлю, Тайваню та іншою допомогою в Палаті представників США.

Читайте також: Гарріс переконана, що Конгрес США підтримає додатковий пакет допомоги Україні

Вона також підкреслила, що демократи налаштовані рішуче щодо проведення переговорів із республіканцями. Пелосі зауважила, що коли проходять такі перемовини, ніхто не втомлюється та продовжує відстоювати позиції.

Як повідомляв Укрінформ, Палата представників США пішла на двотижневі канікули, не підтримавши законопроєкту із зовнішньою допомогою, ухваленої раніше Сенатом. Очікується, що члени нижньої палати повернуться з відпочинку наприкінці лютого та продовжать законодавчу діяльність, у тому числі, щодо можливості підтримати Україну та інших союзників і партнерів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-