Дмитро Кулеба візьме участь у Мюнхенській безпековій конференції

Дмитро Кулеба візьме участь у Мюнхенській безпековій конференції

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба 16-17 лютого в складі делегації на чолі з Президентом України Володимиром Зеленським візьме участь у ювілейній 60-й Мюнхенській безпековій конференції.

Про це повідомила пресслужба МЗС, передає Укрінформ.

"Глава МЗС України проведе переговори з міністрами закордонних справ “Групи семи” та іншими главами дипломатій, візьме участь у панельних дискусіях Мюнхенської безпекової конференції", - повідомили у зовнішньополітичному відомстві.

Однією з ключових тем цьогорічної конференції буде протидія російській агресії та консолідація підтримки України з боку міжнародних партнерів. Учасники конференції обговорять загрози міжнародній безпеці та способи її зміцнення.

Читайте також: На Мюнхенській конференції Україна представить своє бачення, яким буде 2024 рік - Зеленський

Мюнхенська безпекова конференція є глобальним майданчиком, який об’єднує глав держав та урядів, керівників НАТО, ЄС та міжнародних організацій, міністрів закордонних справ та оборони, експертів із різних країн світу.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна представить на Мюнхенській безпековій конференції своє бачення цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-