Депутат Маріковський не визнає провини в недостовірному декларуванні криптовалюти

Депутат Маріковський не визнає провини в недостовірному декларуванні криптовалюти

Укрінформ
Народний депутат від парламентської фракції «Слуга народу» Олександр Маріковський не визнає провини щодо оголошеної йому підозри у недостовірному декларуванні криптовалюти та готовий захищати свою честь у суді.

Про це він написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«2020 рік були допущені суттєві помилки в декларації. Проходив повну перевірку, вважав і досі вважаю, що діяв чітко в рамках закону», - зазначив він.

Народний депутат запевнив, що відповідав швидко та чесно на усі уточнення, ходив на допити, пройшов фізичний обшук, під час якого «нічого не знайшли, окрім 2 телефонів, АКМ, гранати та криптогаманця. Саме це було вилучено».

За словами Маріковського, інформація про підозру стала для нього «повним шоком». «Провини не визнаю, свою честь та гідність зможу захистити в суді», - додав він.

Читайте також: ВАКС залишив депутата Дубневича під заочним арештом

Як повідомляв Укрінформ, чинному народному депутату України оголосили підозру в недостовірному декларуванні криптовалюти на 24,6 млн гривень.

За даними Центру протидії корупції, оприлюдненими в Телеграмі, підозрюваним є народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Маріковський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-