Шмигаль обговорив із Нуланд антикорупційну та корпоративну реформи

Шмигаль обговорив із Нуланд антикорупційну та корпоративну реформи

Фото
Укрінформ
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль провів зустріч Із заступницею Державного секретаря США з політичних питань Вікторією Нуланд, під час якої обговорили реалізацію реформ, зокрема, антикорупційної та корпоративної.

Про це очільник уряду повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Провели зустріч у Києві із заступницею Державного секретаря США з політичних питань Вікторією Нуланд», - поінформував він.

За його словами, політики скоординували роботу перед Багатосторонньою координаційною платформою донорів, що відбудеться в лютому.

«Тісно співпрацюємо зі США та міжнародними фінансовими установами для залучення необхідної фінансової підтримки», - підкреслив Шмигаль.

Читайте також: Посол США в Україні повідомила про важливу розмову з Нуланд і Умєровим

Прем’єр-міністр повідомив, що під час зустрічі з Нуланд обговорили реалізацію реформ, зокрема, антикорупційну та корпоративну.

За його словами, пані Нуланд відзначила прогрес України в цих питаннях.

«Подякував американському уряду й народу за всебічну допомогу. Вкотре переконався, що підтримка Сполучених Штатів непохитна», - резюмував глава українського уряду.

Читайте також: Кулеба обговорив із Нуланд продовження безпекової допомоги Україні

Як повідомляв Укрінформ, заступниця державного секретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд у середу, 31 січня, прибула з візитом до Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-