Росія повинна відчувати, що Європа готова захищати свої цінності - Зеленський

Росія повинна відчувати, що Європа готова захищати свої цінності - Зеленський

Укрінформ
Росія повинна відчувати, що Європа на всіх рівнях зберігає готовність захищати свої цінності, свою єдність.

Як передає Укрінформ, про це Президент України Володимир Зеленський наголосив під час традиційного відеозвернення, інформуючи про підсумки розмови з Президенткою Словенії Наташею Пірц Мусар.

«День – розмова із президенткою Словенії. Теми як двосторонні, так і міжнародна взаємодія. Словенія увійшла в Радбез ООН, є активною учасницею процесів у європейських інституціях. Ми обговорили нашу взаємодію на всіх рівнях. Звичайно, я поінформував про ситуацію на полі бою, про характер наших потреб зараз. Передусім дуже важливо зберігати впевненість у відносинах із нашими партнерами, зокрема у Європейському Союзі. Я вдячний за розуміння ситуації щодо макрофіну й необхідності подальшої незмінної підтримки України. Це головний сигнал, який має бачити ворог. Росія повинна відчувати, що Європа на всіх рівнях зберігає готовність захищати свої цінності, свою єдність», - наголосив Зеленський.

Читайте також: Кемерон порівняв Путіна з Гітлером та закликав не умиротворяти президента РФ

За його словами, Україна зацікавлена в цілком практичній роботі з нашими сусідами у Євросоюзі – у всьому тому, що зміцнює наші народи, наші економіки, робочі місця в наших країнах.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський обговорив із президенткою Словенії Наташею Пірц Мусар співпрацю двох країн в межах Української формули миру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-