Комітет Ради переніс на середу розгляд законопроєкту про мобілізацію

Комітет Ради переніс на середу розгляд законопроєкту про мобілізацію

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки переніс на середу 10 січня розгляд законопроєкта про мобілізацію.

Про це народний депутат із фракції «Голос» Ярослав Железняк повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

“Комітет оборони сьогодні засідання завершив і переніс питання по мобілізації на завтра. Відповідно завтра (найбільш вірогідно) підготують рішення по рекомендації ухвалення урядового закону за основу з пропозиціями від Комітета (які мають бути враховані до другого читання) і в зал законопроєкт піде 11 січня на голосування у першому читанні”, - ідеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у Верховній Раді станом на ранок 9 січня зареєстровано вже п’ять законопроєктів про удосконалення процесу мобілізації, військового обліку та проходження військової служби. Суб'єктом подання законодавчої ініціативи є уряд України, а народні депутати подали чотири альтернативні проєкти закону.

Читайте також: Комітет соцполітики рекомендує доопрацювати законопроєкт про мобілізацію

25 грудня Кабінет міністрів вніс до Верховної Ради законопроєкт "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань мобілізації, військового обліку та проходження військової служби" (№10378). Документ викликав чимало дискусій у політикумі та суспільстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-