Данілов - про пакет допомоги Україні від США: Думаю, це станеться у січні

Данілов - про пакет допомоги Україні від США: Думаю, це станеться у січні

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов переконаний, що підтримка України з боку США є сильною і триватиме й надалі.

Про це він сказав в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

"Підтримка США була, є і буде. Сполучені Штати будуть виконувати взяті на себе зобов'язання стосовно нашої країни і надалі", - заявив секретар РНБО.

Те, що стосується наступного пакету допомоги Україні, то, за словами Данілова, "є розуміння, що воно обов'язково відбудеться". "Я думаю, що скоріш за все це станеться у січні. Не треба робити ніякої трагедії", - сказав він.

"Думаю, що це питання буде на порядку денному США, і ми матимемо позитивний результат", - додав секретар РНБО.

Читайте також: Подальша допомога Україні залежить лише від рішення Конгресу - Держдеп

Він наголосив, що Україна уже звикла працювати в екстремальних умовах і за будь-яких умов вона буде воювати і надалі. "Єдина позиція, яка може піти на користь ворогу - це внутрішній розбрат. Інших можливостей перемогти нашу країну у ворога немає", - підкреслив Данілов.

Як повідомляв Укрінформ, Сенат Конгресу США не голосуватиме за пакет допомоги Україні у 2023 році. Сталося те, про що попереджали найбільш скептично налаштовані представники Республіканської партії. Угода між республіканцями та Білим домом щодо змін у міграційному законодавстві, до яких прив’язали пакет допомоги Україні, досі не досягнута.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-