Фейсбучні чвари є зайвими - Зеленський про звинувачення Безуглої у бік Залужного

Фейсбучні чвари є зайвими - Зеленський про звинувачення Безуглої у бік Залужного

Укрінформ
Фейсбучні чвари, пов’язані з народною депутаткою від "Слуги народу" Мар’яною Безуглою, яка відзначилася низкою скандальних заяв стосовно головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, є зайвими й безрезультатними діалогами.

Про це Президент Володимир Зеленський заявив на пресконференції, відповідаючи на запитання журналістів.

«Пан Залужний також мій представник, як і всі ті, кого я призначав, або хто зі мною прийшов. Комусь дуже вдячний, за когось соромно. Стосовно будь-яких коментів у Фейсбуці, то я не займаюсь цим. У мене немає часу для цих щоденних зайвих безрезультатних діалогів. Я використовую соціальну мережу як майданчик, як платформу, на якій я можу відповісти на ті чи інші запитання і передати сигнали нашому суспільству всередині нашої держави, а також для спілкування з нашими партнерами», - зазначив Зеленський.

«Стосовно Мар’яни, Валери, і у них там є ще кілька людей... дуже складно, вони дуже люблять коментувати-лайкати у Фейсбуці. Вони часто там спілкуються, то вони разом їздять на фронт, то вони сваряться. Це складні питання. Якщо чесно, мені здається, що нам усім потрібно давати результат державі щоденний, а селфі - встигнемо», - додав Президент.

Читайте також: Слова Безуглої про відставку Залужного не є офіційною заявою ОП чи Президента - Подоляк

Як повідомлялось, заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, народний депутат від "Слуги народу" Мар’яна Безугла останнім часом відзначилася низкою скандальних заяв. Найбільше громадськість та керівництво держави обурила заява депутатки про відставку головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-