Голова партії «Слуга народу» - про теракт на Закарпатті: Такі методи неприпустимі

Голова партії «Слуга народу» - про теракт на Закарпатті: Такі методи неприпустимі

Ексклюзив
Укрінформ
Голова політичної партії "Слуга народу" Олена Шуляк відреагувала на терористичний акт, вчинений місцевим депутатом від "СН" Сергієм Батриним під час сесії Керецьківської сільської ради Мукачівського району.

Про це вона сказала в коментарі Укрінформу.

Шуляк повідомила, що перебуває на постійному зв’язку з очільником Закарпатської обласної військової адміністрації, представником політсили "Слуга народу" Віктором Микитою. "Він на зв’язку з усіма постраждалими, до всіх приїжджав і розмовляв. Ми знаємо всі потреби цих людей", – додала вона.

Голова політичної партії "Слуга народу" наголосила, що такі методи не можуть використовуватися для вирішення "навіть надскладних питань, які виникають на місцевому рівні".

Читайте також: Помер один із постраждалих унаслідок підриву гранат у сільраді на Закарпатті - ЗМІ

"Ми знаємо, що там було дуже багато проблемних питань – і щодо ухвалення місцевого бюджету, і щодо нарахування заробітних плат, і щодо комунікації з керівництвом, але людське життя – це найвища цінність. Такі методи вирішення проблем неприпустимі. Зараз ми очікуємо на розслідування правоохоронних органів", – підкреслила очільниця політсили.

Шуляк також уточнила, що Батрина не можна виключити зі складу політичної партії, оскільки він – не її член.

Голова партії "Слуга народу" висловила співчуття рідним загиблої внаслідок терористичного акту людини та побажала найшвидшого одужання всім постраждалим.

Як повідомляв Укрінформ, 15 грудня під час сесії Керецьківської сільської ради Мукачівського району місцевий депутат Сергій Батрин підірвав кілька гранат. Постраждали 23 людини включно із підозрюваним. У більшості діагностували осколкові поранення. 16 грудня один із чоловіків помер в лікарні від травм.

Підривника затримали. Служба безпеки України оголосила йому підозру за частиною 2 статті 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт).

Під час теракту на засіданні сесії сільради у селі Керецьки постраждав військовий на протезах Василь Штефко, перші дві гранати підривник кинув йому під стілець.

Ужгородський міськрайонний суд 17 грудня обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави для Батрина.

Сергій Батрин обраний до Керецьківської сільської ради Мукачівського району від політичної партії "Слуга народу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-