Помер один із постраждалих унаслідок підриву гранат у сільраді на Закарпатті - ЗМІ

Помер один із постраждалих унаслідок підриву гранат у сільраді на Закарпатті - ЗМІ

Укрінформ
Помер один із постраждалих від підриву гранат депутатом Керецьківської сільської ради Закарпатської області під час сесії сільради.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє видання Українська правда з посиланням на джерела у  правоохоронних органах

"Один із постраждалих від підриву гранат депутатом Керецьківської сільської ради на Закарпатті помер у лікарні від отриманих поранень", - ідеться у повідомленні.

За даними одного джерела УП, у потерпілого була ампутована нога та інші важкі ушкодження органів.

Інше джерело УП зазначає, що таким чином підозру депутату Сергію Батрину, який підірвав гранати під час засідання сільради, перекваліфікують на ч. 3 статті 238 про терористичний акт, що призвів до загибелі людини.

Як повідомлялося, під час сесії Керецьківської сільської ради Мукачівського району місцевий депутат підірвав кілька гранат, внаслідок чого постраждали 26 осіб.

Читайте також: Поліція затримала ще одного фігуранта масової бійки ромів на Закарпатті

За цим фактом Служба безпеки України внесла відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України. Слідчі поліції кваліфікували подію за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

16 листопада керівник Закарпатської обласної прокуратури повідомив про підозру депутату Керецьківської сільської ради, який підірвав декілька гранат під час сесії сільради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-