Умєров подякував Atlantic Council та Hudson Institute за інформаційну підтримку України

Умєров подякував Atlantic Council та Hudson Institute за інформаційну підтримку України

Фото
Укрінформ
Інформаційна складова надзвичайно важлива у війні з РФ, і послідовна підтримка та адвокація України американськими аналітичними центрами Atlantic Council та Hudson Institute відіграють важливе значення.

Про це написав міністр оборони Рустем Умєров у Фейсбуці за результатами зустрічі з представниками цих організацій, передає Укрінформ

«В рамках візиту в США мав зустрічі з двома найбільш впливовими think tanks (аналітичними центрами - ред.) США — Atlantic Council та Hudson Institute. Інформаційна складова — надзвичайно важлива в нашій війні проти агресора. Вдячний колегам і давнім друзям з цих організацій за послідовну підтримку та адвокацію України», - наголосив Умєров. 

Він зазначив, що Росія становить загрозу для всієї Європи, а не лише України.

«США зацікавлені зупинити це. Україна має план, як зупинити це. Спільними зусиллями ми зможемо знищити агресора», - заявив міністр. 

За словами Умєрова, під час зустрічі йшлося про розвиток української оборонної індустрії та локалізацію виробництв в Україні.

Читайте також: Українські кіберзахисники взяли участь у навчаннях Міжнародного союзу електрозв’язку

«Потужний український ВПК — можливість зайняти російську нішу на світовому ринку озброєння. Це ще один важель послаблення та ізоляція Росії», - вважає очільник МОУ.

Як повідомляв Укрінформ, 7 грудня у межах роботи Конференції Оборонних Індустрій DFNC1: US Edition Україна і США підписали меморандум про спільне виробництво зброї та обмін технічними даними.

Фото: Рустем Умєров, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-