Росія готує чергову ІПСО проти керівництва України - розвідка

Росія готує чергову ІПСО проти керівництва України - розвідка

Єдині новини
Укрінформ
Росія продовжує інформаційну кампанію проти України - з листопада відбувається нова хвиля розгортання дезінформації.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

«Мета цієї кампанії як всередині країни, так і назовні - послабити проукраїнську коаліцію і зірвати продовження подальшої підтримки. І саме зараз важливий період, коли низка ключових партнерів повинні ухвалювати важливі рішення стосовно продовження підтримки України як безпекової, так і фінансово-економічної», - сказав Юсов.

Він підкреслив, що ворог готує до реалізації ще низку дезінформаційних матеріалів проти керівництва країни. «Там нічого нового не передбачено. Вони будуть спрямовані проти тих представників української влади, які зараз задіяні у переговорному процесі щодо посилення проукраїнської коаліції і продовження підтримки України», - додав він.

Читайте також: В англомовних ЗМІ готують дискредитаційні матеріали проти влади України - ЦПД

Як повідомлялося, з початку листопада розвідка фіксує спалах ворожих активностей. Йдеться про інформаційно-психологічні операції, терористичні акції, спецоперації ворога тощо. Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець повідомив, що Росія цинічно використовує тему полонених для ІПСО проти українського суспільства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-