Кулеба: Євроатлантичний простір оборонної промисловості - єдиний шлях до безпеки України та НАТО

Кулеба: Євроатлантичний простір оборонної промисловості - єдиний шлях до безпеки України та НАТО

Укрінформ
Створення транскордонного євроатлантичного простору оборонної промисловості необхідне для продовження на належному рівні допомоги Україні і забезпечення безпеки самих членів НАТО.

Про це сьогодні у Брюсселі перед початком Ради Україна-НАТО заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Хочу подякувати Альянсу за допомогу, за те, що стоїть поряд з Україною, і донести послання щодо необхідності суттєво наростити виробництво зброї, боєприпасів та іншого військового обладнання.., щоб створити спільний євроатлантичний простір оборонної промисловості. Це єдиний шлях не лише продовжувати допомогу для України на належному рівні, а й забезпечити безпеку та (наростити) оборонні спроможності країн НАТО», - наголосив глава МЗС.

Читайте також: Україна просить Захід про допомогу, але не про застосування військ проти РФ - Кулеба

Як повідомлялося, сьогодні у Брюсселі відбувається перше в історії засідання Ради Україна-НАТО на рівні міністрів закордонних справ.

Напередодні міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба обговорив з високим представником ЄС Жозепом Боррелем ідею створити спільний європейський оборонний простір.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-