Зеленський виступив на саміті ПАЧЕС: Організації потрібен перезапуск

Зеленський виступив на саміті ПАЧЕС: Організації потрібен перезапуск

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський вважає, що Організація Чорноморського економічного співробітництва заслуговує на перезапуск і значну активізацію.

Як передає Укрінформ, про це він сказав, виступаючи на саміті ПАЧЕС, повідомляється на сайті Президента.

"Організація Чорноморського економічного співробітництва заслуговує на перезапуск і значну активізацію. Це потрібний формат роботи. І потрібний усім нам із вами", - зазначив Президент.

За його словами, нині дуже важливо створювати нові лінії співпраці, а також важливо не мовчати щодо російської агресії та обмежувати можливості агресора тиснути на будь-який із народів нашого регіону.

Відео: Офіс Президента

"Важливо використовувати й цей наш майданчик для того, щоб наблизити відновлення реального чесного миру та реінтеграції всієї акваторії Чорного моря у глобальний безпековий та економічний простір. Ми здатні це забезпечити. Але разом. Та обмежуючи агресора", - наголосив Зеленський.

Організація Чорноморського економічного співробітництва — субрегіональне об'єднання 12 країн Чорноморського регіону.

Читайте також: Мир у Чорному морі без припинення окупації Криму неможливий - експерти

Організація була створена з метою тісного економічного співробітництва країн-учасниць, вільного пересування товарів, капіталів, послуг і робочої сили і інтеграції економік цих країн у світову економічну систему.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-