В Укрінформі обговорять, як вибори у США вплинуть на допомогу Україні

В Укрінформі обговорять, як вибори у США вплинуть на допомогу Україні

Вечірній стрім
Укрінформ
У понеділок, 6 листопада, о 19.00 на Ютуб-каналі Ukrinform TV вийде чергова програма "Укрінформ: Вечірній стрім". Її тема - “США та вибори: як це позначиться на Україні”.  Учасником програми буде дипломат, посол України в США (2015-2019) Валерій Чалий.

За рік у США - президентські вибори. Знову Джо Байден протистоїть Дональду Трампу. А Трамп, зокрема, неодноразово заявляв, що Україна має поступитися територіями заради миру.

Водночас став дуже помітним вплив Трампа на Республіканську партію. Це означає, що декілька депутатів-трампістів можуть вирішувати за усю Палату представників США. Нещодавно там більшістю голосів підтримали запропонований республіканцями законопроєкт про виділення 14,3 млрд дол. допомоги Ізраїлю, у якому відсутня підтримка України.

США - один із наших важливих союзників. Але останнім часом все частіше говорять, що воєнна допомога постачається нам “у гомеопатичних дозах” і що цього недостатньо, щоб виграти війну.

Читайте також: За рік до виборів у США п'ять із шести ключових штатів віддають перевагу Трампу

У програмі обговорюватимуть: наскільки сильна втома у США від України, чому демократи так хочуть об’єднати допомогу Ізраїлю та Україні, що зупиняє США від надання більшої кількості допомоги, як скористатися “українським впливом” в американській політиці, хто найбільший друг нашої країни у світі,

Ведучий - журналіст Василь Самохвалов.

"Укрінформ: вечірній стрім" виходить на Ютуб-каналі Ukrinform TV. Це програма, де провідні експерти країни обговорюють актуальні події України та світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-