Шойгу заявив про готовність Росії до переговорів щодо України

Шойгу заявив про готовність Росії до переговорів щодо України

Укрінформ
Міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявив, що Росія готова до політичних дискусій щодо «постконфліктного врегулювання української кризи та подальшого співіснування із Заходом».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє РБК.

«На випадок створення необхідних умов зберігаємо готовність до політичних дискусій на реалістичних засадах - як щодо постконфліктного врегулювання української кризи, так і за параметрами подальшого співіснування із Заходом в цілому", - сказав Шойгу, виступаючи на 10-му Пекінському Сяньшанському форумі.

Читайте також: З інфополя зникли «мирні ініціативи» з неприйнятними для України речами - Кулеба

При цьому, він додав, що важливо забезпечити «рівноправні відносини між усіма ядерними державами — постійними членами Ради безпеки ООН, які несуть особливу відповідальність за підтримку миру та глобальної стабільності».

«Щоб сформувати справедливий, багатополярний світопорядок, потрібно оновити архітектуру міжнародної безпеки, надати їй більшої стійкості. Для цього необхідно поєднати зусилля всіх зацікавлених країн», - заявив Шойгу.

Як повідомляв Укрінформ, секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Україна не вестиме переговори про припинення вогню з Росією, доки Москва відмовляється повернути окуповані українські території.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-